Concabella clou el Festival de Jazz amb èxit d’assistència

30/04/2018

La segona edició del certamen ha comptat amb un cartell de luxe que diumenge va posar punt i final amb l’actuació de Jordi Rossy, Doug Weiss i Al Foster

Concabella va cloure la segona edició del Festival de Jazz amb l’actuació del trio Rossy – Foster – Weiss, una alineació d’excel·lència plasmada en el recorregut de cada un dels membres de la banda. Jordi Rossy, tocant el vibràfon és a dia d’avui un dels principals referents del jazz a Catalunya desprès d’haver recorregut mig mon en els últims trenta anys amb actuacions en alguns dels escenaris més icònics del jazz. Al seu costat, tocant el contrabaix, el nord americà Doug Weiss, un fort activista contemporani de l’escena jazzística de Nova York i, a la bateria, Al Foster una de les cares més icòniques dels jazz a nivell mundial havent estat l’únic músic que ha acompanyat a Miles Davis abans i després de la seva retirada. Un escenari de luxe per posar punt i final a la segona edició del festival que s’ha vist consolidat com un fort reclam pel públic segarrenc.

La segona edició del Festival de Jazz de Concabella ha ofert tres actuacions que hauran gaudit prop de cinc cents espectadors vinguts d’arreu de Catalunya. Des de la organització es començarà a treballar ben aviat en la confecció del cartell de la següent edició que, com ja és costum, es celebrarà a la primavera de l’any que ve.

Albert Morales