Els 100 primers dies de govern socialista a Cervera compleixen les promeses electorals

24/10/2023

El partit assegura haver aconseguit "corregir metodologies" econòmiques que s'havien trobat a la Paeria

El nou govern municipal del PSC a Cervera ha complert els 100 dies amb una quinzena de promeses electorals ja resoltes o amb la solució en marxa. L’urbanisme és un pes important en aquests punts. En són exemples la reobertura de la plaça Magdalena de Montclar, o l’acció de rebaixar els passos elevats reductors de velocitat. L’alcalde, Jan Pomés, destaca que el seu focus rau en recuperar la confiança de la ciutadania en els polítics, prioritzar les seves necessitats i fer de Cervera la ciutat “referent” que mereix ser a la Segarra.

L’impuls a la transparència, a l’acció urbanística, a la cultura i a l’economia podrien definir els 100 primers dies del govern socialista de Jan Pomés a Cervera, que es compliran aquest dimecres. Pomés ha complert la quinzena de propostes que prometia en la seva campanya electoral, que se centren en recuperar la confiança política de la ciutadania.

L’única promesa que no s’ha complert és, el nomenament d’un regidor portaveu a cada poble, tasca que recau en una única persona.

Ara, el màxim objectiu d'aquest Govern és aprovar els pressupostos de 2024 abans d’acabar l’any.

En una trobada recent amb els comerciants de Cervera, l'alcalde també ha aprovat la instal·lació de càmeres a les entrades de la ciutat per millorar la seguretat

De cara als pròxims quatre anys de govern, els socialistes s’han marcat una quinzena de reptes més, com millorar el teixit comercial o atreure i motivar els joves per tenir un projecte de vida a la ciutat.

Noèlia Burgos Domínguez