Jan Pomés i López (PSC), escollit paer en cap de Cervera

19/06/2023

Pomés va ser investit amb els vots dels seus 5 edils i els tres de Junts, que li donen la majoria absoluta, amb 8 dels 13 regidors

El nou Consistori, resultant de les eleccions municipals del passat 28 de maig, s’ha constituït dissabte 17 de juny, a la Sala de Plens de la Paeria, i ha escollit Jan Pomés (PSC) com a nou paer en cap amb 8 vots favorables: 5 del PSC i 3 de Junts.

Regidors que han pres possessió del càrrec:

PSC: Jan Pomés López, Raimond Fusté Boix, Antonio Delgado García, Montse Closa Vilaplana i Carolina García Segarra.

Junts per Cervera: Ramon Augé Gené, Judit Guim Tarruella i Xavier Gras Vilaseca.
SiF: Joan Prat González, Assumpta Creus Cortadellas i Romà Guàrdia Pont.
ERC: Joan Santacana Vélez i Mercè Carulla Castells

Els resultats de la votació per escollir el paer en cap han estat els següents:

Jan Pomés (PSC): 8 vots.

Joan Prat (SiF): 3 vots.

Joan Santacana (ERC): 2 vots.

Al obtenir la majoria absoluta de vots, Jan Pomés ha estat proclamat paer en cap i ha rebut la vara de mans del paer en cap sortint, Joan Santacana.

El nou paer en cap, Jan Pomés, ha manifestat que “estic molt orgullós del càrrec” i que “començaré a treballar a partir de demà per portar un canvi de debò a Cervera i els nuclis agregats”.

Ramon Augé, de Junts per Cervera, ha afirmat que “entrem a l’Equip de Govern amb la intenció de treballar en positiu, i que volem ajudar a prendre les millors decisions per al municipi”.

De la seva banda, Joan Prat (SIF), ha desitjat “encerts al nou paer en cap, perquè seran en benefici per a tothom”, i ha dit que “espero que representi a tota la ciutadania”.

Finalment, Joan Santacana (ERC), ha manifestat que “passarem a exercir una oposició responsable i compromesa amb les polítiques d’esquerra i independentistes”. Ha enumerat tots els projectes iniciats per l’Equip de Govern sortint, i ha dit que “espera que hi donin continuïtat”.

InfoLleida | Foto: Jordi Prat