La Fira del Gran Boc de Cervera canvia d’espais i tindrà la xifra rècord de 85 parades durant el cap de setmana d’Aquelarre

07/08/2023

El canvi d'ubicació es deu a les obres que s’estan realitzant aquest estiu a la Universitat de Cervera

La Fira del Gran Boc canvia d’espais i s’adapta a les obres que s’estan realitzant aquest estiu a la Universitat de Cervera. El certamen, amb una trajectòria de 23 anys, és una de les cites de referència de l’esoterisme, el tarot i la quiromància al país, i tornarà als carrers de Cervera el cap de setmana d’Aquelarre amb una xifra rècord de 85 parades.

Les parades d’esoterisme mantindran el seu espai al pati del recinte universitari, mentre que els tallers i les conferències es continuaran fent a l’interior de la universitat. El públic es podrà inscriure als tallers a través dels punts d’informació de la fira amb una oferta lúdica que tindrà la presència de figures reconegudes, com és el cas del periodista Sebastià d’Arbó. També participaran altres personalitats mediàtiques com l’Imma del Destí, que parlarà dels rituals del món, o bé Carlos Mesa, que pronunciarà una conferència sobre dimonis. Les activitats inclouran sessions de ioga, de consciència corporal, meditació i tractaran aspectes com el poder de la ment, les constel·lacions o el tarot. La sessió d’hipnosi col·lectiva es programarà el dissabte d’Aquelarre al vespre.

Nou espai per a l’artesania i més food trucks
Una de les principals novetats de la fira d’aquest any és el trasllat de tota l’oferta d’artesania al Passeig Balmes, davant de la Biblioteca. Les actuacions musicals de dissabte al vespre, programades en el marc del certamen, se celebraran a l’espai Magdalena de Montclar, a la plaça que du el mateix nom. Es dona la circumstància que l’espai porta el nom de la primera dona catalana acusada de bruixeria. Aquí també hi haurà actuacions de música i animació infantil.

Les parades d’alimentació també s’amplien i una vintena de food trucks s’instal·laran a la plaça Universitat i a la Rambla Lluís Santpere, amb una proposta gastronòmica variada.

Horaris
El certamen estarà obert durant tot el cap de setmana. Dissabte ho farà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 2 de la matinada. Diumenge obrirà de les 5 de la tarda a les 10 de la nit.  

InfoLleida