La Paeria de Cervera signa el conveni Incorpora per promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió

15/03/2017

El programa Incorpora, de l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Alba de Tàrrega, arribarà també a les poblacions de Cervera, Agramunt i Bellpuig, segons preveu el conveni signat en una trobada empresarial organitzada a Tàrrega el dilluns 13 de març.

Incorpora està gestionat per Enfoc, serveis formatius i d’inserció laboral de l’Associació Alba, que també el desenvoluparà a Cervera, on establirà un punt d’orientació laboral i formació per a les persones i empreses del municipi i disposarà d’un tècnic d’inserció.

Enfoc ofereix seus serveis a les empreses i promou la contractació de persones en risc d’exclusió i un territori més compromès. Durant el 2016, 80 persones han estat inserides al món laboral a l’Urgell i a la Segarra i 58 d’aquestes són persones amb discapacitat. El servei però està obert a diferents col·lectius.

En la jornada organitzada a Tàrrega es van presentar els serveis d’Enfoc a més de 120 empresaris de les dues comarques que van poder escoltar casos d’èxit com la contractació d’una persona al supermercat Fem Cadena, o el servei d’Hoteleria de l’Hospital Arnau de Vilanova que té subcontractat el servei de bugaderia a l’Associació Alba a través del qual es dona feina a 8 persones.

El periodista Albert Om va completar la jornada amb la xerrada “Què pot aprendre un empresari d’un periodista?”

Paeria de Cervera