Nova inversió de bonÀrea Corporació

10/05/2024

110 milions d'euros d'inversió, gràcies als beneficis rècord de l'any 2023

bonÀrea Corporació té previst invertir 110 milions d'euros durant aquest any. Aquesta informació va ser proporcionada ahir per l'empresa després de la celebració de la junta general d'accionistes, on es van aprovar els comptes i l'informe de gestió del 2023, presentats pel president, JaumeAlsina, i el conseller delegat, RamonAlsina.

En consonància amb l'increment del 17% en els beneficis del grup durant l'últim exercici, que van ascendir a 81,30 milions d'euros, la junta va acordar un dividend de 24 euros per acció, representant un augment del 14,3% respecte a l'any anterior. Una part del dividend ja va ser abonada al gener, mentre que la resta es pagarà posteriorment a la celebració de la junta general.

La remuneració que rebran els 4.100 accionistes de l'empresa sumarà 20,7 milions d'euros, equivalent al 25% del resultat net. A més, els accionistes tenen l'opció de triar el sistema de retribució "Dividend/Acció", que els permet seleccionar entre rebre el dividend en efectiu o optar per rebre noves accions mitjançant operacions d'ampliació de capital.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida