Assalt al Centre Esportiu de Cervera

30/05/2024

Els assaltants van trencar portes per obrir-se pas fins a trobar els diners en metàl·lic, a part de trencar el sistema que controla el centre

Ahir de matinada el Centre Esportiu Municipal de Cervera va patir un saqueig, on es van patir grans destrosses als accessos i al mobiliari. Segons els responsables de l'entitat, va ser sostres fins a 800 euros en metàl·lic. El centre, on hi ha una piscina coberta, piscina d'estiu, pistes de pàdel i un pavelló polivalent, compta també amb les oficines i despatxos, on es va fer més mal. Els assaltants van entrar a l'edifici pels passadissos del pavelló, trencant les portes i els marcs de les portes de les estances i despatxos, i van arrencar tot l'equip d'internet que controla l'equipament. Tot i això, tan sols es van emportar efectiu.

Els agents de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra van inspeccionar les instal·lacions per intentar trobar algun indici dels assaltants. L'empresa que gestiona el centre és externa, i encara no es coneix fins on poden arribar els danys ni el cost de la reparació.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida