Més de 800 estudiants van assistir a l'estrena del Festival de Pasqua a Cervera

22/03/2024

Dedicat a la música clàssica catalana, se centra en les figures de Francesc Andreví de Sanaüja i Ramon Carnicer de Tàrrega i oferirà 14 concerts fins al dia 30 de març

La companyia LleidArt Ensemble es va ocupar del primer espectacle, que combina música i teatre. L’obra narra la història de Bol i Ling, dos mixons que únicament tenen en comú el fet de viure en un mateix niu. Dos maneres de fer, dos estils musicals i dos estils de vida diferents, el jazz i la música clàssica. L’actuació va tenir lloc al Gran Teatre de la Passió.

Segons el director del festival, Jordi Armengol, el certamen està dedicat en aquesta edició a la tradició musical catalana i la seua interpretació en l’actualitat. Val a destacar el concert de diumenge a l’Auditori a càrrec de la percussionista Núria Andorra.

Quatre concerts de petit format

Juntament amb els concerts de gran format que tindran lloc al paranimf de la Universitat i a l’Auditori, el certamen proposa els dies 29 i 30 de març quatre concerts de proximitat amb una durada de 30 minuts a càrrec d’AlbertGuinovart, Blomming Duo, Sílvia Vidal i Ramon Humet i Dichos Diabolos.
Infolleida