Un any més Cervera celebra el seu tradicional concurs de pessebres

03/01/2019

El guanyador, un diorama fet per Jordi Creus, combina una il.luminació espectacular i representacions de carrers reals de Cervera.


Un any més Cervera ha celebrat el seu tradicional concurs de pessebres, una mosta que enguany ha comptat amb la participació de més de 30 representacions fetes per nens i adults. El concurs, organitzat per l'Associació de pessebristes de Cervera, té com a objectiu principal mantenir la tradició i transmetre-la als més petits per evitar que es perdi amb el pas dels anys.

Com a obsequi, cada any s'entrega un pessebre retallable dissenyat per un artista local i un diploma a tots els participants.

El pessebre guanyador d'aquest any, ha estat realitzat per Jordi Creus, un diorama anomenat "La Sagrada Família, llums i ombres" que compta amb una il·luminació espectacular que mostra els canvis de llum al llarg d'un dia i representacions a escala de carrers de la ciutat de Cervera, on el seu autor jugava de petit.

El proper diumenge 13 de gener, els membres de l'Associació de pessebristes de Cervera aniran a les cases de tots els participants per veure les seves obres i gaudir un any més del treball de tots els concursants.
Marc Mora