Eleccions Municipals - Cervera

23/05/2019

Set candidatures es presenten a la capital de comarca

Cervera és la capital de la comarca de la Segarra, actualment té 9.066 habitants. Enguany es presenten set candidatures.

Ramón Augé és el candidat per Junts per Cervera, és la primera vegada que es presenta i ho fa en substitució de Ramon Royes, actual alcalde del municipi.

Joan Santacana és el candidat per Esquerra Republicana de Catalunya, en l'anterior candidatura anava de número dos a la llista i és el primer cop que va de número u.

Mireia Brandon és la candidata per la CUP Cervera, és el primer cop que es presenta com a cap de llista, però defineix la candidatura com un projecte col·laboratiu.

Raimond Fusté és el candidat pel Partit Socialista de Catalunya, aquesta és la quarta vegada que en Raimond es presenta, i actualment el partit té un regidor a la Paeria.

Josep Maria Riu és el candidat pel Partit Popular, en Josep Maria havia estat vuit anys a l'ajuntament i onze com a president del comerç de Cervera.

Joan Prat és el candidat per la llista de Solucions i Futur - FIC, en Joan ha estat a la paeria dos anys i mig i ha sigut regidor d'esports, de serveis socials i de primer tinent d'alcalde.

Enguany també es presenta una llista de Ciutadants, liderada per Aitor de Dios Crespo.
Jaume Mercadé