Eleccions Municipals - Guissona

22/05/2019

Canvis i noves incorporacions en les llistes electorals de Guissona

Guissona és un municipi amb 7.250 habitants, que el pròxim dia 26 de maig, per les eleccions municipals escollirà 13 regidors.

Josep Esquerra és el candidat a l'alcaldia amb Esquerra Republicana de Catalunya. És el primer cop que es presenta a les eleccions en substitució de l'actual alcalde Xavier Casoliva. Presenten una llista completament nova, exceptuant dues persones que repeteixen i tanquen la llista. Afrontar el creixement de la població per poder oferir els serveis necessaris, són algunes de les seves propostes.

Jaume Ars és el candidat de Junts per Guissona. És el primer cop que es presenta com a alcaldable, i anteriorment havia anat de segon de llista per Acció per Guissona. Presenten una llista completament nova formada per persones de diferents àmbits. Atendre a les necessitats bàsiques a curt termini, com la neteja o la seguretat i plantejar-ne altres a mig i llarg termini són algunes de les seves propostes.

Miquel Julià Gabriel és el cap de llista del Partit Socialista de Catalunya. És l'únic candidat que s'havia presentat com a cap de llista anteriorment i ho fa amb una llista amb diverses persones noves. Millorar la neteja del municipi i treballar per acabar amb l'incivisme són algunes de les seves propostes.

Enguany a Guissona es presenta també el grup Primàries Guissona, liderat per Josep Maria Ferreras.
Jaume Mercadé