El sènior femení del Club d'Handbol Agramunt-Guissona ascendeix a Primera Catalana

26/05/2020

El sènior femení ha pujat a Primera Catalana després que la Federació Catalana d’Handbol hagi ascendit directament els equips que tenien plaça de play-off assegurada

En el primer any de fusió dels equips sèniors del Club Handbol Agramunt i de l'ACLE Guissona, el combinat femení ha aconseguit ascendir a Primera Catalana. Amb l’aturada de la competició per la Covid-19, la Federació Catalana d'Handbol ha decidit atorgar l’ascens a tots els equips que ja estaven classificats per als play-offs, com el Torró d’Agramunt ACLE-CHA, que s’havia adjudicat la tercera posició a dues jornades del final de la lliga.

Pel que fa a la següent temporada, es mantindrà la fusió dels clubs i la plantilla del sènior femení, a la que s’hi sumaran noves incorporacions. L’inici dels entrenaments depèn de les entitats locals i del desenvolupament de la pandèmia.

El sènior femení de l’Agramunt-Guissona tanca la temporada amb 16 victòries i tan sols 4 derrotes. Les d’Agramunt ja havien jugat a Primera fa dos anys, i ara tornen a la categoria juntament amb les de Guissona, formant l'únic equip lleidatà en aquesta lliga.

Noèlia Burgos