Homenatge al jove pilot de motocròs Carlos Prat Sendra

25/05/2021

Pels seus mèrits esportius

La Paeria de Cervera ha homenatjat el jove pilot Carlos Prat Sendra pels seus mèrits esportius després de proclamar-se campió de Catalunya juvenil de motocròs en categoria MX85 l'any passat. I és que amb només 14 anys, s'ha proclamat fins a tres vegades campió de Catalunya. A més, competeix a nivell estatal i europeu. En aquest sentit, el proper cap de setmana, del 28 al 30 de maig, participarà al Campionat d’Europa.

L'acte ha tingut lloc aquest dilluns a la sala de plens del consistori i ha comptat amb tots els regidors i regidores, membres del Consell Municipal d’Esports i familiars del jove pilot cerverí.

El paer en cap, Joan Santacana, i la regidora d'Esports i Joventut, Meritxell Ramon, han fet entrega a Carlos Prat d'un detall commemoratiu. 


Suspensió de la Nit de l’Esport 

Enguany, a causa de la situació epidemiològica i la manca de nominacions de les entitats atesa la paralització de la majoria de competicions, no s’ha pogut celebrar la Nit de l’Esport Local. Tot i això, el jove pilot Carlos Prat sí que ha pogut competir en la seva modalitat esportiva. Per tant, tal com ja se l’havia reconegut en altres edicions de la Nit de l'Esport, se li ha volgut reconèixer el mèrit esportiu que va aconseguir la passada temporada.

Redacció - SEGRE / Foto: Jordi Prat