La Marxa dels Castells reuneix més de 2.000 participants

09/03/2020

en un recorregut de 54 quilòmetres

Una jornada de sol, els camps verds i els arbres en flor van ser la millor estampa per a la 21 edició de la Marxa dels Castells de la Segarra, que ahir va reunir 2.200 participants en un itinerari de 54 quilòmetres.

Més de 250 voluntaris dels centres excursionistes La Segarra i Guissona es van ocupar de l’organització d’aquest esdeveniment, que va recórrer una dotzena de castells de la Vall de Sió des de Cervera, la Cardosa, Montcortés, l’Aranyó, Ratera, les Pallargues, Florejacs, les Sitges, el Llor, Castellmeià, Malgrat i Castellnou d’Oluges.

Del total de participants 800 van completar els primers 35 quilòmetres fins a Guissona, punt on va tenir lloc l’avituallament. La prova és puntuable al calendari de Marxes de Resistència de la FEEC. El 5 per cent de les inscripcions es va destinar a la fundació Alba Futur i a l’associació Melfha d’ajuda al poble sahrauí.

La Marxa dels Castells és una iniciativa que pretén combinar esport i turisme. Víctor Lluelles va ser el primer classificat en categoria masculina (4 hores i 36 minuts), mentre que Georgina Gómez va guanyar en dones (5:48).
SEGRE