Reportatge: El FFCS fa història a la 2na Divisió Nacional Espanyola

19/02/2018

El micròfon de la Segarra TV va entrevistar jugadores, entrenador i membres de la junta per fer balanç d’aquesta temporada, carregada d’obstacles, alegries i il·lusions

A l’estiu del 2017 les noies del futbol sala femení Cervera – Segarra van aconseguir una fita històrica com fou l’ascens a la 2na Divisió Nacional Espanyola, una categoria que situava a l’equip com l’entitat esportiva en disputar la lliga de més nivell i més professional de tota la comarca. De fet, cap equip de la província de Lleida havia arribat mai a jugar en aquesta categoria, fet que encara donava més valor a l’històric ascens de les cerverines.

El nivell que exigia la nova categoria era ben cert i real i, les de la Segarra han acabat la primera volta de la lliga en l’antepenúltima posició, sumant un total de tan sols 8 punts. 

Havent disputat ja la meitat dels partits del calendari i tenint una experiència que no tenien al començament de la lliga, el Futbol Sala Femení Cervera-Segarra, encara la segona part de la competició amb una motivació i optimisme que de ben segur els farà sumar més punts que els aconseguits en el primers 13 partits. De fet, l’Esparreguera ja coneix aquest nou Cervera i, en el primer dels partits de la segona volta, van marxar de la pista de segarrenca amb una contundent derrota de 6-0.

L’afició és un dels fonaments d’aquest club que, guanyi o perdi, es manté fidel a la cita dels dissabtes a la tarda al pavelló poliesportiu de la capital de la Segarra.


 

Albert Morales