El Pla Educatiu d’Entorn de Guissona promou el programa Nereu

07/09/2022

L’objectiu és promoure l'estil de vida saludable en l'àmbit familiar

Des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona s’ha apostat pel programa Nereu per aquest curs 2022-2023 amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre els infants. L’objectiu de NEREU és  produir, realitzar i/o adquirir un canvi d'hàbits a la família i que adquireixin un estil de vida saludable que en millori el benestar.

L’entrada en aquest programa s’ha portat a terme atesa la necessitat detectada des del CAP Guissona d’un important nombre de situacions d’obesitat i obesitat mòrbida, que demanen el treball de la prevenció i el tractament del sedentarisme, l’obesitat infantil, la baixa autoestima i els problemes socials, mitjançant l’educació i la prescripció d’exercici físic, alimentació saludable i gestió de les emocions.

Nereu s’iniciarà a Guissona el proper mes d’octubre amb la realització d’una activitat extraescolar, de tallers a les escoles i de tallers familiars.

Una proposta que s’inicia aquest curs com a projecte pilot i que s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Guissona, en una trobada entre representants de salut comunitària del CAP Guissona, de l’Ajuntament de Guissona i de l’Associació Nereu.

Infolleida