S'inaugura la nova residència del grup bonÀrea

13/06/2024

El nou centre, dissenyat per l'arquitecta Anna Pere, incorpora idees dels treballadors de la primera residència, oberta fa dues dècades

Guissona va inaugurar ahir una nova residència per a la tercera edat, situada en uns terrenys de més de dues hectàrees i amb capacitat per a 242 places, en comparació amb les 193 del primer centre residencial. Ambdós equipaments pertanyen al Grup bonÀrea, a través de la Fundació Agropecuària de Guissona. Segons el director de la fundació, Joan Ruich, l'objectiu és oferir solucions als 126.000 habitants que viuen en un radi de 30 minuts de Guissona, incloent-hi les comarques de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, la Noguera, el Solsonès i l'Anoia.

El projecte, dissenyat per l'arquitecta Anna Pere, ha incorporat idees dels 170 treballadors de la primera residència, que fa 20 anys que està en funcionament. Totes les habitacions disposen de terrassa exterior. A més, serveis com una piscina climatitzada de 25 metres, gimnàs, auditori polivalent, 240 places de pàrquing, bar i restaurant estan oberts a tota la població. Els primers usuaris començaran a arribar al juliol.

Segons el responsable de Recursos Humans de bonÀrea, Daniel Marsol, el projecte s'ha desenvolupat amb gran consideració per l'experiència acumulada: "bonÀrea Guissona és bonÀrea Èpila, igual que la primera residència és al nou projecte." Marsol va destacar que "tots els objectius de les empreses de bonÀrea tenen com a premissa indissociable el benestar i el progrés del món rural. L'objectiu és equiparar la qualitat dels serveis del món rural a la de les grans ciutats, que disposen de més recursos econòmics. Com a entitat sense ànim de lucre, podem realitzar aquests projectes perquè reinvertim els beneficis en propòsits de benestar."
Infolleida