Venta il·legal d'armes a Lleida

03/04/2024

La Fiscalia demana fins a 14 anys de presó i 20 sense poder tenir armes

14 anys de presó pels dos acusats de vendre armes de guerra per internet demana la Fiscalia. El judici, programat per dijous 11, dictarà sentència. Com avança Albert Guerrero, se'ls acusa de comercialització d'armes de guerra i dipòsit d'armes, i a part dels 14 anys de presó també demanen que se'ls hi prohibeixi poder tenir armes durant 20 anys. El cas es remunta al 10 de marc de l'any 2021, quan es va haver de desallotjar una estació d'AVE a Conca, a causa d'una granada de la Guerra Civil que el viatger havia comprat per Wallapop.

Els agents van comprovar que el que va dir el viatger era cert, i van iniciar una investigació que els va portar fins a les comarques de Lleida. El jutjat de Cervera es va fer càrrec del cas i el 22 de març es va efectuar un escorcoll als domicilis de les dues persones que venien les armes.

Els investigadors van trobar un arsenal d'armes en el qual hi havia pistoles, revòlvers, granades de mà, projectils d'artilleria, escopetes, rifles, carrabines, milers de bales i de cartutxos així com armes de guerra com una metralladora i un subfusell automàtic.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida