Cervera estrena un segell pel camí de Sant Jaume

06/08/2021

El nou distintiu busca fomentar el camí que passa per la capital segarrenca

L'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera en col·laboració amb la regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha elaborat un nou segell per a la credencial del pelegrí. Aquest distintiu està format pel logotip de la Petxina, símbol característic del Camí, i la imatge de fons de l’skyline de la ciutat.

D'aquesta manera tots els pelegrins que facin parada i s'allotgin a Cervera podran segellar la seva credencial amb una imatge única. Al mateix temps, amb l’ajut dels establiments hotelers, es podrà realitzar un major control estadístic i comptabilitzar el nombre i l'origen dels pelegrins que visten la ciutat.

L’Associació d’Amics del Camí i la regidoria de Turisme van presentar el darrer dimecres, 4 d’agost, el nou segell i van facilitar als hostals i allotjaments de la ciutat el material necessari. L’associació cerverina fa la gestió d'informar i assessorar a les persones que volen iniciar el camí i mantenen els contacte amb les poblacions veïnes, de forma voluntaria.

Roser Segura, Regidora de turisme,  valora de forma molt positiva la tasca duta a terme per l’Associació d’amics del Camí i la participació activa dels hostalers de Cervera en la promoció turística de la ciutat.

La Segarra TV / Foto: Ajuntament de Cervera