Cervera reparteix els premis de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

15/07/2021

Els 33 guanyadors gaudiran d’una experiència turística a diferents poblacions catalanes

La campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ va tancar l’actual edició a Cervera amb la rifa dels 33 premis en joc. El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, i la regidora de Turisme, Roser Segura, van ser els encarregats de realitzar un sorteig que va tenir lloc el divendres 9 de juliol al migdia, a la plaça Santa Anna, coincidint amb el mercat setmanal.

‘Compra i descobreix Catalunya’ és un projecte de suport al petit comerç i de promoció territorial organitzat per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual forma part la Paeria de Cervera. També compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i les associacions de comerciants de les 32 poblacions participants. 

Un total de 32 persones i un comerç cerverí van guanyar experiències turístiques per descobrir alguna de les 32 poblacions del país adherides a la iniciativa. Les persones guanyadores van comprar, durant el mes de juny, als comerços locals participants en la campanya, on van dipositar una butlleta amb les seves dades en una urna.

D’altra banda, Cervera també rebrà les 32 persones guanyadores provinents dels altres municipis i els obsequiarà amb una experiència turística. Consistirà en una nit d’allotjament i esmorzar, una visita guiada a la ciutat i un lot de productes. El premi, per a dues persones, està valorat en 145 euros i el podran gaudir entre els mesos d’octubre i desembre de 2021.

Tant Ramon Augé com Roser Segura van coincidir en apuntar que “la participació de Cervera en aquesta campanya és doblement positiva perquè promociona el comerç local de proximitat i també dóna a conèixer l’oferta turística del municipi arreu de Catalunya”.

La Segarra TV