El Consell Comarcal promociona l'oferta turística de la Segarra en la 58a Fira de Mostres de Girona

31/10/2019

Durant els anys en què l'ens comarcal ha estat present a l'esdeveniment, ha constatat que ha augmentat considerablement el nombre de visitants a la comarca

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra participa a diferents fires especialitzades en turisme i multisectorials que se celebren a Catalunya atenent els mercats que visiten la comarca: l'intern, el de proximitat (comarques de Catalunya i estat espanyol) i internacional.

Al llarg de l'any, l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra participa en diferents certàmens firals, que es poden dividir en dues categories: fires especialitzades i fires genèriques. Entre aquestes últimes, una de les més rellevants és la Fira de Mostres de Girona que compta amb prop de 400 expositors i més de 100.000 visitants, essent un punt de trobada idoni pels habitants de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, i una cita obligada pels negocis i per a l'oci.

L'any 2013, amb el desdoblament de l'Eix Transversal, des de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es va creure convenient d'assistir a aquesta fira per tal de promocionar l'oferta turística de la comarca, ja que l'Eix ofereix una millor comunicació entre la Segarra, el Bages, el Moianès, Osona, la Selva i el Gironès. Durant els anys en què l'ens comarcal ha estat presents a Fira Girona, ha constatat que el nombre de visitants procedents d'aquestes comarques ha augmentat considerablement.

Entre els productes turístics que ha promocionat l'Àrea de Turisme a Fira de Girona hi ha des de propostes de turisme actiu i cultural, fins a visites guiades a ciutats i viles, castells i museus, passant per l'oferta d'allotjaments i gastronòmica...

La 58a Fira de Mostres de Girona té lloc dels dies 29 d'octubre al 3 de novembre. En aquestes fires, l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra hi assisteix amb un taulell propi integrat dins l'estand d'Ara Lleida.

Infolleida