Increment de les visites turístiques a Cervera per Tots Sants

04/11/2019

Mig miler de persones han visitat Cervera el cap de setmana

El Centre d’Acollida Turística calcula que mig miler de persones han visitat Cervera el cap de setmana, entre el divendres 1 i el diumenge 3 de novembre, coincidint amb la festa de Tots Sants.

Segons el control d’activitat del Centre d’Acollida Turística, es van atendre 197 persones, es va comptabilitzar l’estada de 31 autocaravanes a l’aparcament i la visita teatralitzada a la Universitat va tenir 65 assistents, xifres que representen un increment considerable respecte a les dades del mateix període de l’any 2018 (111 persones ateses al CAT i 50 assistents a la visita teatralitzada).

El Centre d’Acollida Turística fa una valoració molt positiva de l’augment de visitants a la ciutat. Durant el cap de setmana va oferir diferents propostes per conèixer Cervera i el seu patrimoni com les ja consolidades visites guiades dels dissabtes al matí als edificis de la Universitat i l’església de Santa Maria; la possibilitat de reservar un itinerari per la ciutat amb un guia i en diferents idiomes; i participar de l’última de les visites teatralitzades d’aquesta temporada. A més, el visitant va poder completar  la seva estada amb visites com la que ofereix el Museu de Cervera a la Casa Duran, l’exposició “Artesans del barroc” a la Universitat i l’espai expositiu dedicat als germans Márquez.
Infolleida