Les cases rurals de Lleida, sense hostes durant el pont de la Puríssima

08/12/2020

Les limitacions de les reunions a un màxim de sis persones i la prohibició de desplaçar-se de divendres a diumenge fa que les reserves siguin nul·les

Les cases rurals del territori lleidatà passen el pont de la Puríssima sense ocupació. Una situació atípica provocada per les limitacions de les reunions a un màxim de sis persones i la prohibició de desplaçar-se de divendres a diumenge. A més, el fet que aquest tipus d’allotjaments es lloguin sencers fa que les reserves hagin estat nul·les. És el cas d’aquesta casa rural situada al Castell de Fonolleres, a la Segarra, que té capacitat per a 12 persones.

Segons explica la propietària, “la incertesa” de quines seran les mesures que s'aplicaran per Nadal no ajuda i, de moment, sembla que només “se salva” el Cap d'Any.

Tot i que sí que han rebut trucades per reservar la casa durant els cap de setmana, està tancada des de l’octubre per les despeses que suposa. Ara donen l’any per perdut i afirmen que “tot el que no s’ha fet ja és totalment irrecuperable”.

Noèlia Burgos