Una finca de la Segarra combina turisme rural i gastronomia
17/12/2025
Des de fa gairebé una dècada, el projecte ha evolucionat cap al turisme rural, amb estades pensades per desconnectar del ritme urbà
A pocs quilòmetres de Cervera, al cor de la Segarra, la finca rural Cal Tonillo de Sant Miquel de Tudela s'ha convertit en un projecte que combina natura, patrimoni i gastronomia. Al capdavant hi ha la Virgínia, que ha recuperat una finca familiar per oferir experiències de turisme rural i productes de proximitat, especialment pensats també per aquestes festes de Nadal.
Des de fa gairebé una dècada, el projecte ha evolucionat cap al turisme rural, amb estades pensades per desconnectar del ritme urbà. Les escapades inclouen propostes romàntiques, gastronòmiques o històriques, amb activitats vinculades a la cuina, la natura i el patrimoni de la Segarra.
A més del turisme, la Virginie elabora productes propis a partir del que dona la finca: oli d'oliva verge extra, melmelades, herbes aromàtiques i lots especials per regalar aquest Nadal. Uns productes que es poden comprar directament a la finca o a fires locals, i que reflecteixen una aposta clara per la sostenibilitat i el territori.
Des de fa gairebé una dècada, el projecte ha evolucionat cap al turisme rural, amb estades pensades per desconnectar del ritme urbà. Les escapades inclouen propostes romàntiques, gastronòmiques o històriques, amb activitats vinculades a la cuina, la natura i el patrimoni de la Segarra.
A més del turisme, la Virginie elabora productes propis a partir del que dona la finca: oli d'oliva verge extra, melmelades, herbes aromàtiques i lots especials per regalar aquest Nadal. Uns productes que es poden comprar directament a la finca o a fires locals, i que reflecteixen una aposta clara per la sostenibilitat i el territori.
CEL MARQUEZ

