Torna la tercera edició del laberint de palla de Sant Ramon

18/08/2023

Enguany el misteri a resoldre es basa en l'arbre genealògic d'una família de bandolers

Aquells que s’endinsen al laberint de palla de Sant Ramon tenen un doble objectiu: El primer, sortir-ne, i el segon, resoldre l’enigma d’una història fictícia sobre una banda de bandolers del poble. Ja fa tres anys que L’associació la Mansa impulsa aquesta activitat amb l’objectiu d’atreure visitants. Tot i que aquest any la sequera ha fet difícil aconseguir les 400 bales de palla que en formen l’entramat, el laberint funciona a ple rendiment.

Saps quan n’entres, però no quan en surts. I per fer-ho, hauràs de resoldre l’arbre genealògic d’una família de bandolers. Aquest és el misteri que amaga la nova edició del laberint de palla de Sant Ramon.

Una activitat que gaudeixen grans i petits.

L’entramat compta amb més de 400 bales de palla, material que aquest any ha posat en dubte la continuïtat del laberint a causa de la sequera, però que finalment, ha resultat possible.

El laberint de palla forma part de l’oci de l’època estival de la Segarra i s’espera que el visitin més de 2.000 persones fins al setembre, les mateixes que ho van fer l’any passat.

Noèlia Burgos Domínguez