Una nova canonada garantirà el proveïment d'aigua a la Segarra

14/12/2022

La nova instal·lació entrarà en funcionament en els pròxims dies

Fins a vint-i-sis municipis petits de la Segarra són vulnerables davant de talls d'aigua, ja que les reserves que poden emmagatzemar els seus dipòsits no arriben a cobrir el consum d'un sol dia. És per això que s'ha efectuat una obra d'urgència per reforçar el proveïment d'aigua potable en aquests pobles. En concret, s'ha instal·lat un quilòmetre de canonades des de l'estació de Montornès per garantir el subministrament d'aigua. La nova instal·lació entrarà en funcionament en els pròxims dies.

Una nova canonada garantirà el proveïment d'aigua potable a diferents municipis de la Segarra. L'objectiu és evitar talls de subministrament com els que han patit l'últim any els nuclis de la Curullada i Fonolleres, a causa d'uns dipòsits obsolets.

L'obra s'ha efectuat de caràcter urgent i està a punt de completar-se. El quilòmetre de canonada que s'ha renovat va de Montornès a Granyena i duplicarà el cabal d'aigua.

Aquesta nova canonada serà una solució temporal als talls d'aigua. La intenció és que a llarg termini, es puguin ampliar els dipòsits d'aigua a tota la comarca.

 

Noèlia Burgos Domínguez