Uns 450 alumnes de la Segarra formaran el cor de la cantata ‘l’Espill Encantat’

23/02/2024

Durant aquesta setmana, professors del conservatori han anat a les escoles de la comarca per assajar amb els nens i nenes que participen en aquest projecte comunitari i adaptar la música, el guió i els moviments.

Uns 450 alumnes de 10 centres de la Segarra participen en un projecte comunitari impulsat pel Conservatori de Cervera per interpretar l’obra ‘L’Espill Encantat’, una cantata per a cor infantil, solistes, narrador i un conjunt instrumental que ja va estrenar-se al 2023 i que ara s’adapta l’escena per presentar-la al renovat Teatre Municipal Ateneu de Guissona.

Així, a través de la música i el teatre, els petits aprenen diversos valors com la col·laboració, la diversitat i la innovació, dins una experiència única.

Els protagonistes de l’Espill Encantat són l’Ainet i el Mag Lletraferit. Tots dos busquen una cançó per canviar l’energia d’una ciutat trista.

Els nens i nenes formen part del cor i acompanyen els personatges amb cants i moviments.

Els alumnes actuaran en diferents grups dins les nou representacions que es duran a terme entre el 13 i el 19 de març al Teatre Municipal Ateneu de Guissona.

Noèlia Burgos Domínguez